Bästa appen någonsin

Laddade ner en himla bra app till mobilen idag! Shape up heter  den, man skriver in vad man äter under en hel dag, när man tränar och allt sånt och sen kan man se hur mycket kalorier man äter/ska äta och allt sånt. Väldigt bra enligt mig! 
Den här appen kommer förmodligen bli min nya bästa vän! :) 

Enda jag inte förstår är hur i hela världen jag ska kunna äta 1800 kalorier? Jag äter 2-3 gånger om dagen (plus frukt någon/några gången om dagen) men efter att jag tränat så är jag ju inte ens i närheten av att komma upp i så många kalorier... Men det löser sig väl antar jag :)

Tygpåse

Tygpåse som lillasyster sytt åt mig. 
Texter kommer från "The Balad of the planet earth - Adept" 
Längtar som fasen till det blir varmare så jag kan använda min jeansjacka och ha min nya tygpåse till!

Dag 7 - min bästa vän

Min bästa vän kanske är lite fel att skriva då jag har fler än en bästa vän. 
Jag tänkte skriva lite kort om de 4 som är mina närmaste vänner och som varit mina närmaste vänner längst. 

Sandra - henne har jag känt i stort sett sen den dagen hon föddes (jag är född i februari, hon i maj) 
Och vi har varit bästa kompisar sedan dess men, vi behöver inte umgås med varandra hela tiden eller prata med varandra flera timmar varje dag men när vi väl träffas så är det som om vi träffades igår (om ni förstår?) 
Vi har i alla fall hur kul som helst tillsammans när vi träffas :) 

Josefin - Josse och jag har faktiskt inte alltid varit så nära kompisar som vi är nu. Det var faktiskt inte förrän i 6.an som vi blev så bra kompisar. Det första minnet jag har av att vi liksom bli kompisar, det är när vår klass skulle åka på klassresa till Gotland och vi bodde i samma rum, och sedan dess har vi bara blivit närmare kompisar :) 
Josse och jag gör det mesta tillsammans känns det som, det är alltid vi som får planera om vi ska någonstans tillsammans med några andra, tex peace&love, midsommar och sånt. Vi festar och allt sånt tillsammans. (Blev otroligt mycket mer fester tillsammans när hon fortfarande gick i skolan) 
Himla bra att ha en vän som Josefin eftersom hon alltid förstår mig och vi känner ofta likadant om det är något! Love her!! ♥

Louise - Louise och jag har känt varandra sedan 2005 när vi började i samma klass på högstadiet, och jag kommer faktiskt itne ihåg hur eller varför vi blev så bra kompisar, men vi satt verkligen ihop. Vi gjorde allt tillsammans. Se nu går vi ju i samma klass i gymnasiet vilket gör att vi fortfarande vi står varandra nära. Louise är en sån person som man prata om och man behöver liksom inte vara rädd för att hon ska börja berätta för andra eller något sånt. kommer blir riktigt sorgligt sen när vi tar studenten och inte kommer gå i samma klass eller träffas varje dag längre! :(

Robin - jepp, min pojkvän är min bästa vän :) och egentligen förstår jag inte hur vi blev så bra kompsiar, för innan vi blev tillsammans så var vi faktiskt bästa kompsiar i ca 4 år, och det är konstigt för vi är varandras motsatser, på alla sätt som går i stort sett.. Men vi lyckades bli kompisar i alla fall :) och måste erkänna att det var en lite halvkonstig relation vi hade.. på många sätt.. Alla som kände oss sa att "ni kommer ju bli tillsammans" men vi total vägrade och sa att det kommer vi aldrig bli, vi är bara kompisar, men sen, efter att har varit så nära kompsiar i 4 år så hade dom rätt. Vi blev tillsammans. Men Robin är fortfarande en av mina bästa vänner :) Det är väl så det ska vara? Att den man är tillsammans med blir väl tillslut sin bästa vän? 





Måndag 30 januari

Kom precis hem från gymmet, och gud vad skönt det var att få träna! 
Har känt mig som en degklump eller något i helgen som bara ätit och legat i sängen, så att vara tillbaka på gymmet var underbart :) 

Idag har det inte hänt så mycket annars. 
Vi har mest arbetat med UF faktiskt. 
Bokat in massa möten och sånt som vi måste göra. 
Vi fick ju nämligen reda på för några veckor sedan att i NOVEMBER valde skolan ut oss till månadens UF-företag. Men det fick vi inte reda på förrän några veckor sedan... I alla fall, blir man månadens UF företag på skolan så får man äta lunch med chefen (eller vad man ska säga) på sparbanken. Så det har vi bokat in, vi har även bokat möte med en som ska hjälpa oss med vår monter till mässorna som kommer snart. 
Så det är mest sånt vi fixat som aldrig blir av annars, men det känns skönt att ha det gjort i alla fall :) 


den här veckan har jag något uppskrivet i kalendern nästan varje dag, lite skillnad mot nästa vecka som är helt tom :)

Få ordning på livet.

Sitter i sängen med min kalender i högsta hugg. 
Försöker få lite ordning på mitt liv.. Det är mycket nu som händer med UF och alla mässor osv så jag kände att jag behövde få lite koll på det :) 
Men jag måste nog säga att jag har läget under kontroll, än så länge ;) 

Förresten, provade min balklänning förut, den har hängt i mitt rum sedan balen för jag vill inte hänga undan den.. :P så fick ett litet ryck att jag skulle prova den.. Men gud vad sorlgigt det kändes att veta att jag förmodligen bara kommer få använda den där klänningen en gång i mitt liv.. :( 
Balen var ju så himla rolig och man kände sig så fin! Plus att jag är helt kär i min klänning... Vill få använda den fler gånger!


bilden är tagen i maj förra året. Klänningen ser lte små konstig ut på bilden, det är för att den var för stor...

Dag 6 - Min dag

Så min dag har varit ganska ointressant faktiskt :P 
Jag vaknade vid 9 men låg kvar i sängen ett bra tag och kollade på DHW. 
Sen runt 1 kom Robin hit så vi i alla fall får träffa varandra lite eftersom båda haft fullt upp med annat i helgen. 
Så vi har legat i sängen och pratat, kollat på DHW och så åt vi taccos :) 
Han åkte hem för ett tag sen, så nu sitter jag ensam här i sängen vilket inte känns så himla roligt... 

Vad som händer nu vet jag inte riktigt, jag ska duscha och kanske måla om naglarna. 
Något annat har jag inte planerat. Förmodligen blir det DHW och bara ligga i sängen och slöa :) 
Känns rätt skönt att bara få ligga i sängen och göra ingenting. :)

Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig är så otroligt mycket, det är Robin, min familj, musik, mina vänner.. ja otroligt mycket. 
Och alla är ju kärlek på olika sätt. 

Robin-kärlek: Min kärlek till Robin är ju ganska självklar eftersom jag är tillsammans med honom. Och jag är kär i honom och jag älskar honom för att han är den person som jag kan vara mig själv till 110% med, jag kan vara helt galen och dra dåliga skämt som ingen annan skulle garva åt och jag behöver inte oroa mig för vad han kommer tänka. Han är den killen jag planerar att flytta ihop med, gifta mig med och skaffa barn tillsammans med. Jag planerar helt enkelt att vara kär i honom tills jag dör :) 

Familje-kärlek: Ibland så vill man ju bara flytta hemifrån för att man inte står ut med sin familj längre, men nu på senaste tiden har jag verkligen börjat uppskatta att vi står varandra så nära i min familj. Och inom en snar framtid kommer ju jag förhoppningsvid flytta och jag kommer sakna min familj hur mycket som helst då! Det är den tanken, att jag kanske inte ska bo kvar så länge till, som får mig att verkligen uppskatta att bo här hemma hos mamma och pappa. Kommer sakna att kunna komma hem till mamma efter skolan och berätta allt sjukt som händer i skolan ibland. Jag kommer sakna att ha pappa sovandes i soffan när vi kollar på tv. Jag kommer sakna min lillasyster och att kunna sno hennes kläder så hon blir jätte arg.. haha :) 
Jag älskar helt enkelt min familj!

Musik-kärlek: Musik är någonting som är otroligt viktigt i mitt liv och det har alltid varit det. Det var musiken som hjälpte mycket när man gick i högstadiet och tyckte allt var skit. 
När jag började på John Bauer 2009 gick jag runt med hörlurar i öronen HELA tiden.. Så när jag sen slutade där så var det musik mina klasskompisar tänkte på när dom tänkte på mig. Så musik är jätte viktigt för mig. Och under en tid ville jag inte göra något annat i livet än att jobba med musik, alltså inte bli artist eller något, utan bli manager eller liknande för något band. Och visst, det skulle fortfarande vara kul att bli det, men det är inte det jag lever för att bli längre :)

Vänner-kärlek: Kärlek låter lite fel till sina vänner, men ni förstår var jag menar. Jag älskar mina vänner! (Jag tänker inte skriva någora namn ifall att jag skulle råka glömma någon viktig, ni vet vilka ni är!) 
Det flesta av mina vänner är såna jag inte träffar eller pratar med varje dag, men när vi väl träffas eller pratar med varandra så är det som om vi aldrig slutat prata. Allt känns så himla naturligt och man behöver liksom inte vara orolig över vad man ska prata om eller vad man ska säga för att man inte träffats på si och så länge. Jag skulle inte tveka en sekund att ringa till någon av mina vänner om det har hänt något och jag behöver hjälp eller det har hänt något eller liknande. Och jag skulle heller inte tveka en sekund att hjälpa någon av mina vänner om det händ dem någon eller liknande. Det är ju det vänner är till för! Jag älskar mina vänner otroligt mycket!!

Mig själv-kärlek: Okej, det här kanske låter som en kontig kärlek.. Men jag tycker nästan den är den viktigaste. Kärleken till sig själv. Jag har varit jätte dålig med det jätte länge. Har hela tiden kritiserat mig själv, för hur jag ser ut om jag bara fick VG på provet, jaa, ni kanske förstår? Men jag har sakta men säkert lärt mig att om jag inte lär mig att "älska mig själv" så gör jag det 10 gånger svårare för någon annan att älska mig. Så jag börjar faktiskt lära mig att inte vara så hård mot mig själv om jag vet att jag gjorde allt jag faktiskt kunde på provet eller vad det nu är. Lite svårt att förklara, men ni kanske förstår vad det är jag menar? :)


[källa]


Matkoma

Kom hem från mormor och morfar för 1 timme sen ungefär så nu sitter jag i sängen och har en känsla av att jag kommer dö snart. 
Man äter alltid så otroligt mycket när man är hos mormor och morfar, plus att jag åt tårta också vilket jag ångrar nu, helt sjukt hur ont i magen jag fick. Sen jag började träna har jag inte ätit varken godis, kakor, chips elller druckit läsk eller något sånt, så nu sitter jag i sängen och mår dåligt för att jag ätit alldeles för mycket mat...

Ska nog sätta på ett DHW avsnitt och sen försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Hatar när sånt händer... 

Här är några bilder från idag :) 
Första bilden är på mig och mina kusiner + lillasyster
Och sista bilden är kusiner, lillasyster och så mormor och morfar :) 


Fix och sånt

Håller på att göra mig iordning lite för vi ska snart åka till min mormor. 
Jag är färdig sminkad, det enda som är kvar är att fixa trasslet på mitt huvud som jag kallar för mitt hår.
ååh, ge mig lite kraft något... 
Måste hitta något att ha på mig också... samma problem som alltid känns det som...
Och ja, jag har gått omkring i min morgonrock hela dagen :)


Lördag morgon

Godmorgon!
Ni förstår inte hur trött jag är... Önskar jag kunde somna om och sova lite till, men det är så ljust i mitt rum så det går inte... Plus att jag vaknade vid 8 och vad helt säker på att det var skola idag så om jag somnade om skulle jag försova mig.. Jobbigt.

Vad händer idag då? Jag har faktiskt inget planerat, förutom att jag ska åka till min mormor och fira henne som fyllde år igår, men det är ju inte förrän lite senare ikväll :) 
Så jag ska nog ligga kvar i sängen ett tag till, tänkte kolla på Law Abidin Citizen eftersom att jag glömde kolla på den igår och kollade på DHW ;) så skriver mer sen!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Jag har bara ätit en gång än så länge idag och det är lunch
Jag äter i stort sett bara frukost på helger och det har jag gjort enda sedan jag gick i 6.an eller något.
Därför har jag bara ätit en gång idag. 

Så det jag har ätit till lunch idag är faktiskt smörgåstårta! :D 
Lovade klassen att jag skulle ta med det idag, och eftersom vi slutar vid 12 på fredagar så blev det perfekt att äta lunch tillsammans :) 

Jag är rätt kass på att laga mat, men är det något jag kan göra så är det smörgåstårta! 
Och det är ju så gudomligt jäkla gott också! 


Halsring

Idag köpte jag en halsring av Josse, hon hade nämligen fått två när hon beställde. 
Är helt kär i den! Har letat efter en halsring enda sen i julas men inte hittat någon jag fastnat för. 
Så blev väldigt lyckig när jag provade den! :) 



Kul liv :)

Jag har så himla roligt liv måste jag säga! he-he
Jag sitter i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen...
Åka till Norrköping? Åka och träna? Bädda ner mig i sängen och titta på DHW?
Vad ska jag göra med mitt liv?? 
Fast klockan är ju inte så mycket så jag kan nog gotta mig med några DHW avsnitt innan jag måste göra något vettigt.. :) 


Dag 2 - Min första kärlek

Haha, den här dagen var riktigt svår måste jag erkänna.
Men jag ska väl göra ett försök antar jag :) 

Min första kärlek var en kille som gick i samma klass som mig på lågstadiet till mellanstagiet. 
Vi kan kalla honom Arnold, han var den där killen som alla tjejer var kära i...
Och han visste det också så han bytte tjej ungefär lika ofta som han bytte kalsonger. 
Det roliga var att på den tiden verkade det så himla självklart, ena veckan var jag tillsammans med Arnold, den andra veckan var han tillsammans med någon annan. Så jag vet inte riktigt om man kan kalla edt kärlek eftersom man inte brydde sig så mycket när han dagen efter att han gjort slut blev tillsammans med ens bästa kompis. Men det är i alla fall det första minnet jag har av att vara här i någon :)

Onsdag 25 januari

EN MÅNAD KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG! :D

haha, hej förresen :) 
Har inte hunnit skriva något än idag, men till mitt försvar så började jag 8.25 idag (har sovmorgon till runt 10 alla andra dagar) så det var hur segt som helst att ta sig upp imorse... Snoozade i typ 45 minuter vilket gjorde att det blev lite små stressigt sen när jag väl gick upp.. :P

Men nu är jag hemma i alla fall, och har varit hemma sen efter 1. 
Jag fick sluta redan vid 12 för Louise är sjuk och Tess åkte hem från skolan så jag blev själv kvar. 
Och eftersom vi bara hade UF lektioner på eftermiddagen bestämde jag mig för att åka hem och jobba istället :)

Så jag gick till gymmet innan jag åkte hem, men gud så dåligt det gick, var inte riktigt sugen på att träna men tvingade mig själv till gymmet i alla fall... Men det var jobbigt som fasen. 
Så nu sitter jag nyduschad i sängen och tänkte måla om mina naglar medans det fortfarande är ljust ute! :) 

Ikväll kommer dag två på den där listan, idag är det min första kärlek som gäller, det kommer fasen bli svårt att skriva, haha!

folk asså....

Man kan helt enkelt aldrig sluta förvånas över vissa människor....

Dag 1 - Presentera mig själv

Så, vem är jag?
Jag heter Viktoria Ahlström, jag är 19 år men fyller år den 25.e februari.
Jag bor två mil utanför Åtvidaberg tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster och ett litet gnagar zoo som består av en kanin och två marsvin. 
Jag går 3.e och sista året på Handelprogrammet på Facetten i Åtvid. 
Jag är även VD i uf-företaget Lovely Nails som jag driver tillsammans med Louise och Tess.

Tar studenten om ca 5 månader, men jag har ingen aning om vad jag vill göra här i livet.
Största drömmen/drömmarna är var att bli make-up artist, nagelteknolog, even-planner eller bröllopsplanerare.
Egen företagare skulle nog passa mig ganska bra annars tror jag, jag gillar att hålla på med allt som har med företagande att göra. 

Sedan våren 2009 är jag tillsammans med Robin. 
Som redan sen när vi träffade varandra 2005 har haft en väldigt speciell plats i mitt hjärta. 
Just nu (och sedan i september 2011) har vi haft något slags "distansförhållande" då han pluggar till elkraftskonstruktör i Norrköping.
Det gör att vi bara träffas på helgerna eftersom både han och jag går i skolan och att pendla mellan Norrköping-Åtvidaberg tar lite tid.
Men att bara träffas på helgerna funar faktiskt :) 
Man lär sig att uppskatta varandra. Och som vi ser det så är det "bara" fem månader kvar, för när jag tagit studenten och hittat någon att göra som ger en inkomst så är planen att vi ska flytta till Linköping :)

På fritiden (vilket jag har mycket av sen Robin flyttade) så gymmar jag först och främst, men det blir även en del saker som ska göras i företaget. Annars är jag väl precis som vilken annan människa som helst? Jag älskar att shoppa, umågs med kompisar, festa och allt sånt :) 

Största passionen här i livet är smink och naglar. Målar om naglarna mycket oftare än vad som behövs eller är normalt ;) och smink då... jag är kär i smink. Är det något jag samlar på så är det smink och nagellack och min samling börjar sakta men säkert växa :) Och det är just tack vare det här intresset för just smink och naglar som jag fått mina önskedrömmar om att bli make-up artist eller nagelteknolog :)

Men hur är jag som person då? 
Jag är för det mesta glad och possitiv, det värsta som finns är männsikor som bara ska sura hela tiden! 
Men visst, jag är som alla andra och kan också vakna på fel sida om jag ska vara ärlig :) 
Vad mer då? Jag är en tjej som vill otroligt mycket, jag vill uppleva mycket här i livet, hinna med allt och jag kämpar som fasen för att det ska bli så också. 
Höll nästan på att glömma något som är rätt viktigt! Jag kan knappt sluta prata...
Jag pratar i stort sett hela tiden, possitivt eller negativt får man väl avgöra själv. 
Men jag är den personen som utan problem kan gå fram till en främling och fråga vad som helst :)

haha, blev en hel del om mig själv där :P grattis till er som orkade läsa allt :)
men det finns väl inte så himla mycket mer att berätta om mig! :)




Min underbara andra halva ♥

Hela listan

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Börja om?

Känns som bloggen börjar bli lite småtråkig just för tillfället, men jag har helt enkelt inte så himla mycket att skriva om...  
Såå, jag tänke börja om på den här blogg grejen som jag gjorde för ett tag sen. 
Den när man under en hel månad ska skriva om olika saker. 
Jag gjorde ju aldrig klart den när jag började, så nu tänkte jag att jag ska börja om och faktiskt göra klart hela listan den här gången! :)

Kommer lägga in alla inlägg i kategorin "Lär känna mig" så dom är lätta att hitta :)

Låt mig sova

Jag orkar inte, vill bädda ner mig i sängen igen och sova! 
Snälla någon låt det bli helg snart...

New in!

Lite av sakerna jag köpte när jag var i Norrköping i helgen, kände att jag inte orkade ta kort på varenda liten grej eftersom jag köpte lite armband, ringar och smink... Så här har ni bilder på alla kläder (+ 3 nagellack) i alla fall :) 

Life's good

Så jäkla skönt! 
Klockan är bara tre och jag är redan hemma, och har varit det i nästan en timme. 
Och det bästa av allt, jag har redan varit på gymmet. Så himla underbart! 
Här ska de slappas hela eftermiddagen och kvällen, lovley! :) 


Jobbar med UF

Sitter i skolan just för tillfället och jobabr med UF, lyckligtvis nog går det frammåt :) 
Vi är snart klara med alla tävlingsbidrag som ska vara inlämnade den 3.e, så det känns skönt.
Efter skolan blir det gymmet och sen hem och bara ta det lugnt.
Ska bli ganska skönt att gå till gymmet faktiskt efter att ha varit ledig från träning hela helgen :) 
Men nu ska jag fortsätta jobba med vårt lilla företag :) Skriver mer ikväll :)
Ska försöka ta kort på allt jag köpte i helgen när jag kommer hem förresten, så håll utkik efter som bilderna! :)

Påväg hem

Sitter just nu i bussen tillsammans med Robin, påväg hem från Norrköping :)
Får se vad son händer när jag kommer hem, har ingenting planerat än så länge :) kan hända att det blir DHW och bara ta det lugnt :)


Lördag 21 januari

Hallå! 
Sitter i Norrköping just nu, Robin och jag har preis ätit. Det blev potatisgratäng och revbensspjäll. MUMS!
Nu sitter vi och väntar på att gladiatorerna ska börja, jag älskar det programmet! :D 
Men innan det börjar ska jag ta mig en dusch för jag har gått på stan nästan hela dagen idag och det bli ju så himla varmt när man går runt i butikerna med störta vinterjackan på sig.. 
Tänkte visa vad jag har köpt också men det gör jag nog imorgon istället när jag kommer hem och har min systemkamera att ta kort med :) 
Hittade (förhoppningsvis) det perfekta rosa läppstiftet vilket jag ser fram emot att testa. 
Hittade även lite grejer som var på rea vilket aldrig sitter fel. Men visar vad jag köpte imorgon istället :) 

Nu blir det en, eller kanske ett långt varmt bad, inte bestämmt mig ännu, sen gladiatorerna! :D

påväg till Norrköping

Sitter på tåget påväg till Norrköping just nu :)
ska bli himla skönt att få ligga och slappa och bara ta det lugnt en hel helg :)
Skriver mer sen när jag kommer fram till lägenheten :)

Ledig idag

Godmorgon! 
Eller godmorgon.. jag har varit vaken sen 10, men sitter fortfarande kvar i sängen. 
Har fixat lite grejer på datorn och sen läst lite bloggar osv. 
Men nu ska jag gå upp och äta frukost :) 

Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt..
Ikväll ska jag in till stan för att äta på Subway med Robin, sen åker vi till Norrköping och jag stannar förmodligen där hela helgen skulle jag tro. 
Jag funderar faktiskt på att åka in till stan lite tidigare så jag hinner gå lite på stan innan jag ska äta med Robin. 
Jag är på shopping humör och skulle faktiskt behöva ett par nya jeans.. Så jag får se hur jag göra med det :)

Men nu, frukost! :D

Nu har jag äntligen tränat!

Precis! Kom precis hem :) 
Körde 40 minuter på crosstrainern, tänkte köra en annan masik som jag velat testa ett bra tag nu, men den är alltid upptagen, och jag orkar aldrig vänta.. Jobbigt.. 
Nu ska jag upp och duscha sen ska jag läsa klart den där jäkla boken jag har och skriva lite om det så jag slipper tänka mer på den... 
men nu, duschen!

Redan i skolan

Goodmorgon! 
Hann inte skriva något innan jag stack till skolan, nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på att lektionen ska börja. 
Har varit i skolan sen halv och börjar inte förrän 10 över, starkt av mig tycker jag :) 
Vet inte riktigt vad som händer idag, men än att jag ska träna efter skolan!! :D
Ska nog inte göra så mycket annat, läsa klart en bok och skriva klart en grej som ska lämnas in idag sen ska jag sova tidigt idag. (och alltid när jag skriver att jag ska sova innan 10 eller liknande så somnar jag inte förrän jätte sent!) 
Men men, det gör väl inte så jätte mycket om man somnar sent ikväll, för jag är ju ledig imorgon!! :D


Redo för Draknästet!

Nu har jag varit vaken några timmar, jag har duschat fixat mig och fixat allt inför mässan och draknästet idag! :) 
Hoppas inte jag glömt något, det skulle vara lite jobbigt. 
Nu ska jag i alla fall åka mot skolan och förbereda det sista. 
Träna på presentationen och börja fixa montern. 
16.30 ska vi presentera vårt företag inför juryn. Och vi vet fortfarande inte vilka som kommer sitta i juryn. 
Spännande, men rätt nervöst också.  
Skriver kanske mer sen, om jag hinner! :)



Naglarna just nu

Målade nyss om naglarna inför imorgon så man har något snyggt att visa upp på mässan :) 
Måste säga att jag längtar som fasen tills det blir sommar, när man är lite solbränd och har lite mer färgglada kläder, då kan jag lova att mina naglar kommer se ut såhär! 


Lite dåligt samvete

Måste erkänna att jag har lite dåligt samvete.. Av två olika anledningar faktiskt..
För det första har jag dåligt samvete för jag kom på att jag inte bloggat sen i söndags... dåligt.
Sen har jag dåligt samvete för att jag skippade gymmet idag... 
Sitter i sängen och har världens ångest över det. Får köra extra länge på torsdag istället!
Jag struntade i gymmet idag för att få komma hem lite skapligt och inte behöva stressa. 
Har ju nämligen draknästet och mässa imorgon och jag har en känsla av att det kommer bli en stressig och lite smått nervös dag. Så att få komma hem tidigt idag behövs nog. 

Måste tvinga mig själv att sova tidigt ikväll också så jag inte är så trött imorgon när man ska "sälja" sitt företag inför en jury. Så innan 10 hoppas jag på ikväll! Hoppas det går den här gången...


Dålig uppdatering under helgen.

Jag vet, jätte dålig uppdatering under helgen men jag har inte haft tid. 
Igår (lördag) gick Robin och jag upp rätt skapligt, åt frukost och sen stack vi till gymmet och tränade i 1 timme. 
Sen kom vi hem, duschade och gjorde iordning oss, sen var det bara att snabba sig på med maten eftersom att vi skulle iväg till Kulturkammaren där han skulle spela. Vi lyckades i alla fall slänga ihop en väldans god kycklingsallad (som för övrig räckte hela helgen!) Sen vid 5 stack vi iväg till Kulturkammaren och Livekarusellen :) 

Det gick jätte bra för Robin att spela, i båda banden. Riktigt stolt över honom :) 
Eftersom han inte spelade förrän klockan 10 på kvällen med sista bandet så blev det rätt sent. 
Så vi var nog inte hemma förrän vid 11 eller något tror jag klockan var, så när vi väl kom hem blev det soffmys med vindruvor, gurka, dipp (eftersom vi försöker vara nyttiga) och sen titta på gladiatorerna på tv4 Play :) 

Och så idag har vi inte gjort allt för mycket, vi pratade om att gå och träna men vi hade ingen ork till det. Så det blev en lite halvsen frukost framför en film och sen har vi mest bara chillat. Kollat på Karatefylla som måste vara sjukaste serien som någonsin sänts på tv! Men gud så rolig att titta på! 

Sen vid 6 åkte jag hemmåt! Kom hem runt halv 8, så sen dess har jag suttit inne i soffan med mamma och pappa och nu målar jag naglarna och kollar på DHW. Känns som det är dags att sova snart så jag orkar med skolan imorgon! 




Fredag den 13.e!

Fredag den 13 idag, och inget har gått fel för mig än så länge! 
Har varit på jätte bra humör hela dagen, fick reda på att jag fick rätt bra betyg på ett prov jag gjorde för ett tag sen, det gick skapligt bra på gymmet och nu förbereder jag mig lite smått för att åka till Norrköping och mysa med min underbara hela helgen! :D
Ibland är livet allt bra! :) 
I morgon blir det förmodligen gymmet till att börja med tillsammans med Robin, sen på kvällen har har spelning(ar), han spelar på nämligen i två band och båda två ska veta med i Live karusellen. 
Så att hitta på något att göra imorgon ska nog inte vara några problem :) 

Nästa vecka är det full ös som gäller, i stort sett. 
På onsdagen är det öppet hus i skolan där vi ska sätlla ut med Lovely Nails och sen är det Draknästet också. 
Lite smått nervös inför det faktiskt, men innerst inne är jag ganska säker på att det kommer gå bra :) 

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen några timmar innan det bär av till Norrköping :) 
Skriver mer sen!



12 januari 2012

Sitter i soffan just nu och ska egentligen läsa en engelska bok, men som vanligt är tv'n alltid lite mer intressant än boken jag borde läsa.. Åh, måste sätta igång och läsa den snart...
Men inte just nu, för nu ska jag käka lite, kyckling sallad blir det! 
Har ju börjat på mitt nyttiga liv och det går riktigt bra faktiskt, inget godis, träning och någolunda nyttig mat :)

UF hela dagen

Hallådär! 
Jag piggnade till trotts allt imorse :) 
Just nu sitter jag i UF-rummet med Louise och Tess, vi fixar massor med vårt företag. 
Skriver våra tävlingsbidrag, fixar med saker till vår monter och lite sånna saker. 
Det går riktigt bra faktiskt, vi är snart klara med alla tävlingsbidrag vilket är riktigt jäkla skönt. 
Vi blev till och med klara med vår presentation inför draknästet igår. 
Det var en stor lättnad eftersom det är redan nästa onsdag! 
Det rullar på nu helt enkelt! :) 

Men nu ska jag väl fortsätta jobba den sista timmen sen blir det gymmet en snabbis!
Skriver sen!

Trött tjej.

Är så sinnessjukt trött så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Är aldrig trött på kvällarna längre så det tar ju en evighet innan jag somnar, och det straffar sig på morgonen. 
Jag borjar inte förrän 10 idag så jag funderar på att gå och lägga mig igen och sova till 9. 
Men gör jag det kommer jag väl till 99% säkerhet försova mig.... 

Men nu ska jag börja rota runt i garderoben för att se om jag hittar något att ha på mig. 
Det regnar ute upptäckte jag nu, så jag ska nog leta fram den tjockaste tröjan jag har och mysa i den hela dagen :)


Sova innan klockan 10?

Gick ju mindre bra med det, sova innan klockan 10 alltså, som jag skev i förra inlägget..
Men DHW är ju så jäkla bra! Gör nog inget om jag tittar på ett avsnitt till :) 
Har ju trotts att sovmorgon imorgon! :)


Första skoldagen efter lovet

Nu  sitter jag parkerad i soffan efter första dagen i skolan. 
Dagen gick skapligt snabbt och när jag slutade gick jag till gymmet och tränade.
Sen kom jag hem, har ätit och nu sitter jag bara här :) 

Är rätt trött efter en dag i skolan när man varit borta i vad som känns som evigheter, så när jag orkar ska jag bara upp och duscha sen är det krypa ner i sängen och titta på DHW som gäller. 
Jag har bestämt mig för att jag ska sova innan klockan 10 idag så jag inte är så himla trött imorgon när jag ska gå upp. 


Vår/sommar smink

Trots att vinter är lååångt ifrån över så ser jag redan fram emot våren och att det ska börja bli varmare.
Speciellt tills man kan börja köpa nytt "vår smink" 
Har redan gjort upp en liten lista i huvudet på det jag vill köpa. 
Högst upp på listan står ett ljusrosa matt läppstift och en matt korall färgad rouge. 
Men det finns även några andra saker jag vill ha, ska nog faktiskt önska mig några i födelsedags present :) 



LYCKLIG!

Äntligen kan jag berätta en otroligt rolig nyhet som jag hållt hemlig i nästan en månad!
Vi (jag och mitt UF-företag) Har blivit utsedda till månadens UF-företag!!!!! :D

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
(fråga mig inte varför dom skrivit november, det är ju självklart för januari måndag vi blivit utvalda!)

if there ever comes a day...


8 januari

Näst sista dagen på lovet! :( (tror jag)
Vill verkligen inte börja skolan igen... Men en liten tröst är väl att det bara är ca 5 månader kvar tills studenten! 
Och att jag inte längre har någon engelska B, så jäkla skönt!
Sen är det ju faktiskt inte långt kvar tills det är sportlov heller så jag ska nog klara mig till dess :) 

Vad händer annars idag? jag vet faktiskt inte. 
Ska nog städa mitt rum för det ligger kläder och grejer över allt. 
Sen ska jag nog mest kolla på DHW och måla naglarna :) 
Ska bli skönt att få en mysig hemma dag för mig själv, har knappt varit hemma något på lovet känns det som! 
Har varit så himla mycket i Norrköping. 

Men nu ska jag nog gå upp ur sängen och äta lite frukost. 
(he-he) dåligt av mig att ligga kvar i sängen tills klockan 2.. :)

Jag och min härliga morgonfrilla just nu ;)
(ser inte ut som att jag har några ögonbryn! Men det har jag!)

Lördagsmys

Blev inte så mycket mer skrivande idag som jag trodde. 
Vid tre åkte jag till min farmor tillsammans med Robin och familjen för att fika och prata lite och så. 
Sen åkte vi hem runt 6, då började vi göra taco och sen kom Josefin hit och åt tillsammans med oss.
Sen dess har vi suttit vid tv'n och snackat massa. Har ju inte träffats på evigheter så fanns mycket att prata om! 
Så nu åkte hon precis hem, så jag ska nog gå och lägga mig nu, kanske ett avsnitt av DHW först, vem vet :)

Min lilla nagellackssamling

För ett tag den fick jag en kommentar här på bloggen där någon frågade vart jag har mina nagellack så det tänkte jag visa nu! :)

Just nu har jag alla mina nagellack i sen liten låda, men den börjar bli lite för liten för alla mina grejer så jag måste börja fundera på en ny lösning till min lilla samling. 
Så här har ni en bild på hur det ser ut i lådan just för tillfället, hoppas ni förstår förklaring nedanför ;) 
Det fyra nagellak här under som inte är inringade är sånna som jag bara har ett lack av.


* När jag tittar på bilden så måste jag erkänna att det ser rätt så rörigt ut, men jag lovar, det är inte så rörigt i verkligheten :)

Godmorgon!

Eller godmiddag? Upptäckte att klockan var ganska mycket nu när jag vaknade...
Och jag borde verkligen gå upp nu för jag har en del att göra, men jag vill inte, det är så kallt utanför täcket!
Men jag får helt enkelt tvinga mig själv upp för att äta frukost. 
En liten tröst är att jag har världens mysigaste morgonrock nu och vi har jätte gott, nybakt bröd hemma! :)
Skriver mer sen!

Forever and always

Innan jag somnar måste jag bara lägga upp den här låten.
Åh, finaste på väldigt länge. Har gått på repeat hela dagen!
Parachute - Forever and Always ♥

Bloggar från mobilen

Testar att blogga från mobilen så jag lär mig det någon gång :) Nu blir det DHW och sen sova :)

start over

fått klagomål över att jag inte bloggar längre, så på befallning från bland annat min kära vän Jossie ska jag försöka börja blogga igen. 
Så det innebär ny design för att försöka få tillbaka blogglusten. 
(Tryck F5 om ni inte kan se den) 
Så förhoppningsvis blir jag bättre på att blogga nu. 
Och under 2012 har jag lovat mig själv att jag ska bli bättre på att använda min kamera och lära mig ta bättre bilder så förhoppningsvis får ni se lite bilder på det också! :)